top of page

CURSUS WEAVE MICRORING

Leer alles over hairweave microring van een professionele haarstylist. Haarverlenging op haar best.

WORD EEN WEAVE MICRORING PROFESSIONAL

Van microring extensions tot een microring weave. Op het gebied van haarverlenging zijn er verschillende technieken. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de methode, die gebaseerd is op een microring weave. Deze weave bestaat uit kleine ringetjes, die stuk voor stuk vastgezet worden in het haar. Niet alleen het plaatsen van de weave wordt besproken, maar vooral ook de achtergrond van deze techniek. Zo is het van groot belang dat je alles leert over de herkomst van het haar, de verschillende structuren en soorten, de kleur van het haar en de hoeveelheid. Wanneer je zelf op de hoogte bent van deze belangrijke aspecten kun jij je klant optimaal adviseren. Zo zet je service voorop en zorg je dat jouw klant tevreden de deur uitloopt.

Onze trainster neemt je mee in de wondere wereld van haarverlenging en vertelt je alles wat je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van een perfecte microring weave.

    *ook privécursussen mogelijk.

 

Tijd: 10:00-16:00

  Kosten: € 189,7

     inclusief starterskit t.w.v. € 99,95

 *prijzen zijn exclusief BTW.

weave microring

De cursus Weave Microring is geschikt voor:

Iedere beginnende of gevorderde hairstylist, die graag de microring weave techniek onder de knie wil krijgen en dit in zijn of haar salon wil toepassen. Voor het verder uitbreiden van je kennis op dit gebied raden we je ook de cursussen microring extensions en hairextensions wax aan.

Wij maken jouw cursus nóg leuker door:

Een uitgebreide starterskit t.w.v. € , inclusief alle tools die je nodig hebt om de microring weave aan te brengen

Een praktijkopdracht, waardoor je meteen in de praktijk leert hoe je een weave zet

De persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Een certificaat

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van de microring weave en schrijf je snel in voor de DIDOO Beauty Academy cursus.

bottom of page