top of page

CURSUS MICRORING EXTENSIONS

Laat je verwelkomen in de wereld van microring extensions en leer alle in’s en out’s over het plaatsen van deze vorm van haarverlenging.

CREËER LANG, VOL HAAR MET MICRORING EXTENSIONS

Haarverlenging zonder het gebruik van een warme tang en wax? Dat kan. Tijdens de microring extensions cursus ga je aan de slag met haarverlenging op basis van kleine ringetjes. Deze ringetjes worden om de haarstreng geplaatst en dichtgeknepen, waardoor de extensions vast in het haar komen te zitten.

 

Het voordeel van deze methode is dat er geen gebruik wordt gemaakt van warmte én de haarstrengen makkelijk hergebruikt kunnen worden. Ook met microring extensions creëer je de mooiste kapsels. Of het nu gaat om een mooie, volle bos haar of als accent; met microring extensions kun je alle kanten op.

    *ook privécursussen mogelijk.

 

Tijd: 10:00-16:00

  Kosten: € 173,24

     inclusief starterskit t.w.v. € 83,49

 *prijzen zijn exclusief BTW.

microring extensions

De cursus microring extensions is geschikt voor:

Iedere beginnende of gevorderde hairstylist, die zich graag wil verdiepen op het gebied van haarverlenging. Microring extensions worden steeds meer gebruikt en deze cursus is daarom haar investering dubbel en dwars waard. Ook haarstylistes die bekend zijn met wax extensions schuiven gemakkelijk aan voor een cursus microring.

Wij maken jouw cursus nóg leuker door:

- Een uitgebreide starterskit t.w.v. € , inclusief alle tools die je nodig hebt voor haarverlenging op basis van microrings.

Een praktijkopdracht, waardoor je de theorie meteen omzet in ‘het echte werk’

De persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Een certificaat

Jezelf verdiepen in microring extensions?

Meld je dan aan.

bottom of page