top of page

CURSUS HAIREXTENSIONS (WAX)

Lang, mooi en vol haar? Tijdens de cursus hairextensions leer je alles over de achtergrond van extentions, het beste advies voor de klant én het plaatsen van wax hairextensions.

GA AAN DE SLAG MET HAIREXTENSIONS (WAX)

Niet alle vrouwen zijn tevreden met hun natuurlijke haarkleur, haarlengte of haardikte. Gelukkig zijn er op het gebied van hairstyling zoveel mogelijkheden, dat iedere vrouw weer zelfverzekerd en happy de deur uit kan lopen. Ook op het gebied van haarverlenging zijn de mogelijkheden eindeloos én daar kan jij op inspelen. Door het volgen van de cursus hairextensions wax leer je alles over extensions, het plaatsen hiervan, maar ook over het juist analyseren van het natuurlijke haar van de klant.

 

Het is namelijk de bedoeling dat de hairextensions niet gezien worden in het haar en het perfect overvloeit in de kleur van het natuurlijke haar. Samen met een professionele haarstylist ga je oefenen met het kiezen van de juiste kleur, de juiste lengte, maar ook het juiste soort haar. Ook het aantal hairextensions is van groot belang voor een adembenemend eindresultaat. Wie zit er binnenkort in jouw kappersstoel voor haarverlenging?

    *ook privécursussen mogelijk.

 

Tijd: 10:00-16:00

  Kosten: € 234,95

     inclusief starterskit t.w.v. € 145,2

 *prijzen zijn exclusief BTW.

hairextensions

De cursus Hairextentions (wax) is geschikt voor:

Iedere beginnende of gevorderde hairstylist, die zich graag wil verdiepen in de wereld van hairextensions. Tijdens deze cursus richten we ons op de wax variant, maar er is ook nog mogelijkheid tot uitbreiding van je kennis met de cursussen mircroring extensions en weave microring.

Wij maken jouw cursus nóg leuker door:

Een uitgebreide starterskit t.w.v. € , inclusief alle tools die je nodig hebt voor het plaatsen van extensions (wax)

Een praktijkopdracht, waardoor je meteen op (echt) haar gaat oefenen

De persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Een certificaat

Maak jij jouw klanten binnenkort blij met een nieuwe coupe en mooi, vol haar? Meld je hier aan voor de cursus hairextensions wax.

bottom of page