top of page

CURSUS SHAPEN (CONTOUREN)

Creëer diepte dankzij dé contouring tips van een echte beauty professional en haal het beste in jezelf en je klant naar boven.

De cursus shapen is geschikt voor:

Zowel beginnende als gevorderde beauty specialisten met liefde voor make-up. Contouren is namelijk de ideale basis voor andere make-up methoden en technieken.

VERBETER JE CONTOURING SKILLS IN EEN AANTAL STAPPEN

Er is geen ontkomen meer aan; contouren is een veelgevraagde dienst in de beautysalon. Tegenwoordig zijn er tal van producten te krijgen, waarmee je het gezicht kunt shapen. Echter, vraagt deze make-up manier om techniek en vakkundigheid. Dankzij contouren creëer je namelijk diepte in het gezicht door de afwisseling van lichte en donkere tinten. Wanneer dit goed gebeurt accentueer je de sterke kanten van het gezicht en corrigeer je imperfecties. Zo kun je bijvoorbeeld de neus slanker laten lijken, het gezicht vormen of de jeukbeenderen oplichten.

 

Het oefenen van contourtechnieken is de perfecte basis voor een mooie make-up look. Wanneer het gezicht een mooie shape heeft en een stralende huid, kun je verder het doek gaan inkleuren met andere make-up technieken zoals smokey eyes. Contour professional worden? Laat je opleiden door een echte visagist met kennis van alle facetten van het make-up vak. Zij begeleidt je van begin tot eind en zorgt ervoor dat je de cursus shapen succesvol afrondt.

    *ook privécursussen mogelijk.

 

Tijd: 10:00-13:00

  Kosten: €67,95 

     inclusief starterskit t.w.v. €29.95

 *prijzen zijn exclusief BTW.

shapen

Wij maken jouw cursus nóg leuker door:

- Een uitgebreide starterskit t.w.v. € , waarmee contouren extra leuk wordt

Een praktijkopdracht, waardoor je de theorie meteen omzet in de praktijk

De persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Een certificaat, na afronding van de cursus, waarmee je zo het werkveld in kan

Gezichten nog mooier maken? Meld je dan aan voor de cursus shapen (contouren)!

bottom of page