top of page

DIDOO neemt je mee naar de wonderen én leerzame wereld van beauty

Over ons

DIDOO Beauty Academy is gelegen in hartje Amersfoort. Bij DIDOO kun je terecht voor diverse beauty cursussen. De cursussen zijn geschikt voor  iedere beauty liefhebber; of jij nou als beautyliefhebber werkzaam bent in de hair-en beauty branche of de voornemen hebt om in de toekomst als ondernemer te gaan starten. De team van DIDOO staat voor jouw klaar.

 

De ervaren docenten staan paraat om jouw de juiste vaardigheden en praktijkgerichte kennis over te brengen. De docenten zijn professionals die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.  De beauty cursussen die  door het team verzorgd worden zijn gebaseerd op heersende trends en aansluitende brancheontwikkelingen.

 

DIDOO Beauty Academy heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ieder individu die ambitie heeft om zich te ontwikkelen op het gebied beauty en verzorging. Jij zult ontdekken dat jouw reis met DIDOO, om jouw doelen te bereiken een zeer professionele, maar toch stress-vrij en plezierige ervaring zal zijn.

 

De team van DIDOO maakt van jouw werk jouw passie. Schrijf je vandaag nog in.

bottom of page