top of page

CURSUS BRAIDS

Een professionele haarstylist vertelt je hét geheim van de mooiste, creatieve vlechttechnieken.

VLECHTEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK

Hairstyling is een onderdeel, waar we bij DIDOO Beauty Academy net zoveel aandacht aan besteden als beauty in de zin van make-up en verzorging. Je haar is namelijk ook je visitekaartje. Tijdens de cursus braids leer je verschillende vlechttechnieken, die je handig kunt toepassen in jouw salon. Door je te verdiepen in twisten, knopen en vlechten bied je een totaalpakket op het gebied van braiding én kun je de verschillende technieken verwerken in alle kapsels. Zo zien we vlechtjes vaak terug in bruidskapsels, maar ook in festival looks en elegante updo’s.

 

De cursus braids wordt verzorgd door een hairstylist met jarenlange ervaring op het gebied van vlechten. Je leert de fijne kneepjes dus van een echte professional, die ervoor zorgt dat jij het leslokaal met een grote glimlach en een certificaat verlaat.

    *ook privécursussen mogelijk.

 

Tijd:10:00-1400

  Kosten: € 75

     inclusief starterskit t.w.v. €15.95

 *prijzen zijn exclusief BTW.

braids

De cursus braids is geschikt voor:

Iedere beginnende of gevorderde hairstylist, die zich graag wil verdiepen in de verschillende vlechttechnieken die er bestaan en dit graag wil implementeren in zijn of haar werkwijze. Tijdens de cursus wordt er meteen geoefend op echt haar, waardoor ieder op zijn of haar eigen niveau en tempo kan vlechten.

Wij maken jouw cursus nóg leuker door:

Een uitgebreide starterskit t.w.v. € , inclusief alle tools die je nodig hebt om te vlechten

Een praktijkopdracht, waardoor je de theorie meteen omzet in ‘het echte werk’

De persoonlijk begeleiding van je eigen coach

Een certificaat

Ben jij klaar om je klanten te voorzien van de meest creatieve haarstijlen en vlechten? Meld je dan aan voor de cursus braids.

bottom of page